Full service food distributor

We will take care of your brand from all aspects.

Our services

FOOD BROKER

Highly efficient logistics and powerful infrastructure

FOOD AGENCY

Marketing and sales specialist

FULL SERVICE

Care and responsibility for all aspects of your brand

Get in touch

FOOD BROKER – posrednik živil

Posredniki živil, ki se pogosto uporabljajo izmenično z izrazi predstavnik proizvajalca, agencija za prodajo hrane, živilski posredniki, smo prodajni agenti, katerih cilj je razširiti prisotnost živilskega izdelka na trgu v imenu svojih strank. Naše stranke so običajno proizvajalci oz. pridelovalci živilskih izelkov.

Živilski posredniki sodelujemo s proizvajalci ali pridelovalci, ki potrebujejo pomoč pri posredovanju svojih izdelkov veletrgovcem, restavracijam, stadionom, bolnišnicam, šolam itd.

Naš cilj kot posrednika živil je, da vaš izdelek pride na police v trgovinah z živili in vam pomagamo pri trženju vašega izdelka končnim strankam.

Sodelujemo s številnimi trgovinami z živili in se pogajamo o stroških prodaje vaših izdelkov.

Ali res potrebujete posrednika za hrano?

Odvisno. Nekatere trgovine z živili prejmejo ogromno prijav, zaradi česar je težko izstopati v množici. Tu nastopimo mi. Lahko vam pomagamo dobiti sedež za mizo.

FOOD AGENCY – agencija za prodajo hrane

Kaj lahko pričakujete od nas?

  • Profesionalno vodenje ključnih strank, ki je prilagojeno različnim potrebam organizirane trgovine z živili ter sektorjem cash and carry in gostinskih storitev (kupci).
  • Podpora trženju na drobno – promocijski ukrepi v okviru usklajene marketinške strategije (posebne ponudbe, degustacije, promocije, reklame, objave na socialnih omrežjih itd.).

Blagovne znamke sodelujejo s agencijami za prodajo hrane že več kot 100 let, ker jim to pripomore k uspehu.

Agencije za prodajo hrane in živilski posredniki nismo le prodajalci. Sodelujemo s strankami pri razvoju strategije, prepoznavanju ciljev, vzdrževanju ključnih odnosov in načrtovanju za nadaljnji uspeh na trgu.

Ne gre samo za premikanje izdelkov – gre za vzpostavljanje odnosov v živilski industriji, ki so smiselni za vsakega proizvajalca.

Postavimo vas na pravi kanal in trg.

Dober živilski posrednik pozna vašo kategorijo, pa tudi trgovce na debelo in drobno v svoji regiji. Po seznanitvi z vašim izdelkom vam priporočimo, na katere trgovine in trge se morate najprej osredotočiti, da boste lahko trajnostno in uspešno rasli.

Pomagamo vam zagotoviti pravo postavitev na police.

Torej, papirologija je končana in na polici ste v pravih trgovinah in na pravih trgih. Kaj pa zdaj? Da zagotovite, da se vaš izdelek dobro obnese v vaši kategoriji, sodelujemo z vami in trgovinami, da bi povečali prepoznavnost in razumevanje vašega izdelka. Skupa z vami sestavimo izvedljiv promocijskim načrtom, ki lahko obsega različne pristope.

 

Pomagamo vam doseči dolgoročni uspeh.

Ko je vaš izdelek na polici, je naša naloga, da boste še naprej razvijali svojo blagovno znamko in postali sestavni igralec ponudbe v svoji kategoriji.

Na maloprodajni ravni sodelojemo s kupci, ki izvajajo preglede kategorij. Med pregledom kategorije kupec določi, katere neuspešne izdelke je treba ukiniti. Če je vaš izdelek na trhlih tleh pri kupcih, se lahko mi kot posrednik s hrano pogajamo o ponudbi, ki jo lahko ponudi trgovina, da poveča prodajo in vas obdrži na polici ipd.

FULL SERVICE FOOD DISTRIBUTOR

Bi raje sami poskrbeli za logistiko in izdajanje računov? Ali vseeno iščete močnega distribucijskega partnerja? Naše 30-letno znanje in izkušnje so skrbno prilagojene sektorju trgovine z živili in gostinstva.

Naše vse funkcije se prepletajo med sabo z znanjem, ki ga pridobivamo že več desetletij.

Tako kot živilski posrednik smo tudi kot distributer hrane povezani s proizvajalci izdelkov. Povezujemo podjetje, ki stoji za navedenimi izdelki, z drugim subjektom v dobavni verigi, kot je trgovec na drobno, restavracije itd (kupec). 

Poskrbimo za vse vaše potrebe od začetka do konca. 

Kot distributerji ponujamo logistične storitve za proizvajalce (npr. skladiščenje njihovega blaga). Poskrbimo za vodenje zalog in prevažamo izdelke širokemu krogu odjemalcev.

Lokalni trg poznamo zelo dobro in zato lahko proizvajalcem ali blagovnim znamkam zagotovijo hitrejši odziv. S tem se ustvari boljša izkušnja in vtis o proizvajalcu pri kupcih.

Sodelujemo z vrsto blagovnih znamk in distribuiramo različne izdelke, kar je ključna prednost, saj lahko naše stranke (kupci) dostopajo do široke palete blaga in poenostavijo svoj nakupni proces, zmanjšajo stroške in povečajo učinkovitost.

Hkrati smo pa povezani s številnimi kupci, tako lahko zagotovimo optimalno izpostavljenost in vidnost izdelkov.