Malinova kremna torta
Avtor: Violife
Poletni dnevi kličejo po osvežujočih sladicah kot je tale veganska torta.
Čas priprave: 25 minut
Čakanje: 24 ur
Čas kuhanja:
Število oseb:
Sestavine
𝐃𝐧𝐨:
🌱 200 g datljev
🌱 150 g ovsenih kosmičev
🌱 150 g javorjevega sirupa
🌱 2 čajni žlički cimeta
🌱 2 čajni žlički kakava v prahu
𝐍𝐚𝐝𝐞𝐯:
🌱 1 zavitek Violife Creamy Original
🌱 1 pločevinka kokosove kreme z visoko vsebnostjo maščob, ohlajena
🌱 300 g malinovega pireja
𝐎𝐤𝐫𝐚𝐬𝐢𝐭𝐞𝐯:
🌱 sveže maline
🌱 sveže jagode
🌱 1 pomaranča
🌱 listi mete
🌱 limonina lupinica
🌱 200 g datljev
🌱 150 g ovsenih kosmičev
🌱 150 g javorjevega sirupa
🌱 2 čajni žlički cimeta
🌱 2 čajni žlički kakava v prahu
𝐍𝐚𝐝𝐞𝐯:
🌱 1 zavitek Violife Creamy Original
🌱 1 pločevinka kokosove kreme z visoko vsebnostjo maščob, ohlajena
🌱 300 g malinovega pireja
𝐎𝐤𝐫𝐚𝐬𝐢𝐭𝐞𝐯:
🌱 sveže maline
🌱 sveže jagode
🌱 1 pomaranča
🌱 listi mete
🌱 limonina lupinica
Priprava
1. Za dno: vse sestavine zmešamo v mešalniku, dokler ne nastane pasta. Pasto pritisnemo v namazan 20 cm tortni model z odstranljivim dnom. Postavimo v hladilnik za 15 minut.
2. Medtem pripravimo nadev tako, da stepemo zgornji del kokosove kreme v mešalniku z Violife Creamy, dokler ne postane zmes puhasta in kremasta. Dodamo malinov pire in premešamo.
3. Nadev prelijemo čez skorjo. Postavimo v zamrzovalnik, da se strdi.
4. Po vrhu okrasimo z sadjem.
Pa naj vam tekne in pojejte v miru!