Jagodni sladoled iz skute
Avtor: Benytrade
Kremast in okusa poln sladoled s koščki sadja
Čas priprave: 10 minut
Čakanje:
Čas kuhanja:
Število oseb:
Sestavine
400g svežega sira Philadelphia (cottage cheese)
250 g jagod ali drugega sadja
2 žlici javorjevega sirupa ali meda (lahko tudi 2 kapljici stevie)
𝐍𝐚𝐦𝐢𝐠:: dodamo še oreščke, maslo iz oreškov, čokolado, zdrobljene piškote ipd.
250 g jagod ali drugega sadja
2 žlici javorjevega sirupa ali meda (lahko tudi 2 kapljici stevie)
𝐍𝐚𝐦𝐢𝐠:: dodamo še oreščke, maslo iz oreškov, čokolado, zdrobljene piškote ipd.
Priprava
S paličnim mešalnikom zmešamo sveži sir in polovico narezanih jagod v kremo. Ostalo polovico jagod primešamo na koncu, da bo imel sladoled koščke sadja. Po želji dodamo še zdrobljene piškote ali kakšen drugačen dodatek.
Pripravljeno zmes postavimo v zamrzovalnik za par ur. Čez 2-3 ure preverimo in poskusimo, če je že nastala prava tekstura sladoleda.
Pa naj vam tekne in pojejte v miru!