Kremni nadev za muffine
Avtor: Benytrade
Ekstra dobri kremni nadev za muffine, ki se poda na vse vrste muffinov
Čas priprave:
Čakanje:
Čas kuhanja:
Število oseb: za 12 mufiinov

Sestavine
230 g polnomastnega kremnega sira – Philadelphia original
100 g nesoljenega masla, zmehčanega na sobno temperaturo
180 g sladkorja v prahu (tudi s samo 60g sladkorja je odličnega okusa)
2 čajni žlički vanilijevega ekstrakta
ščepec soli
100 g nesoljenega masla, zmehčanega na sobno temperaturo
180 g sladkorja v prahu (tudi s samo 60g sladkorja je odličnega okusa)
2 čajni žlički vanilijevega ekstrakta
ščepec soli
Priprava
Pripravimo muffine po navodilih.
Medtem, ko se muffini pečejo, pripravimo glazuro oz. nadev. V veliki skledi z mešalnikom na visoki hitrosti stepemo kremni sir in maslo, dokler zmes ne postane gladka in kremasta. Dodamo sladkor v prahu, vanilijev ekstrakt in sol. Stepamo približno 2 minuti. Če želimo, da je krema še bolj čvrsta, jo postavimo za 30 minut v hladilnik pred dekoriranjem muffinov.
Muffini se naj popolnoma posušijo pred dekoriranjem. V vrečko za dekoriranje damo kremni nadev in z njim okrasimo muffine.
𝐍𝐚𝐦𝐢𝐠: kremni nadev lahko potresemo še z grobo zdrobljenimi lešniki ali orehi.


Pa naj vam tekne in pojejte v miru!
Napišite v komentarju svoje mnenje o receptu.
0 Comments