Polnjeni piškoti s kremnim sirom

Sestavine
🌱 175 g sira Philadelphia Milka
🌱 110 g masla
🌱 200 g sladkorja
🌱 220 g moke
🌱 1 jajce
🌱 5 g vanilijeve paste
🌱 2 g pecilnega praška
Priprava
1. Z mešalnikom stepemo sir Philadelphia Original z maslom, dokler ne dobimo gladke mase. Dodamo sladkor, nato jajce in vanilijevo pasto ter mešamo še 1,5 minute.
2. Moko presejemo in skupaj s pecilnim praškom postopoma dodajamo k masi. Nato postavimo testo v hladilnik za vsaj eno uro.
3. Segrejemo pečico na 180°C in pekač obložimo s peki papirjem. Roke posujemo z moko in oblikujemo kroglice testa velikosti polovice oreha. Kroglice položimo na pekač in nežno sploščimo.
4. Pečemo 10 minut ali dokler robovi piškotov niso zlato rjavi. Pustimo, da se ohladijo.
5. Kremni sir Philadelphia Milka preložimo v slaščičarsko vrečko. Na polovico piškotov stisnemo kremni namaz. Na vrh položimo preostale piškote in nežno pritisnemo, da se sprimejo skupaj. S preostankom sira okrasimo piškote po vrhu.



Pa naj vam tekne in pojejte v miru!