Sirova torta z malinami brez pečenja
Avtor: Violife
Kdo pravi, da sirova cheesecake ne more biti v veganski izvedbi?
Čas priprave: 15 minut
Čakanje: 4-6 ur
Čas kuhanja:
Število oseb: 1 torta
Sestavine
𝐎𝐬𝐧𝐨𝐯𝐚:
🌱 2 skodelici čokoladnih drobtin za peko ali maslenih piškotov
🌱 pol skodelice stopljenega (veganskega) masla
𝐍𝐚𝐝𝐞𝐯:
🌱 2 paketa Violife Creamy Original, zmehčana
🌱 2 žlici limoninega soka
🌱 1/2 skodelice stopljenega kokosovega olja
🌱 1/2 skodelice sladkorja
🌱 1/4 skodelice malinove marmelade brez pečk za okrasitev
🌱 sveže maline, za okras
🌱 2 skodelici čokoladnih drobtin za peko ali maslenih piškotov
🌱 pol skodelice stopljenega (veganskega) masla
𝐍𝐚𝐝𝐞𝐯:
🌱 2 paketa Violife Creamy Original, zmehčana
🌱 2 žlici limoninega soka
🌱 1/2 skodelice stopljenega kokosovega olja
🌱 1/2 skodelice sladkorja
🌱 1/4 skodelice malinove marmelade brez pečk za okrasitev
🌱 sveže maline, za okras
Priprava
V skledi zmešamo drobtine in stopljeno maslo. Pritisnemo na dno tortnega modela s snemljivim obodom. Damo v zamrzovalnik za 10-15 minut.
V močnem mešalniku ali stoječem mešalniku z metlico zmešamo Violife Creamy Original, limonin sok, kokosovo olje in sladkor do gladkega.
Vlijemo v pekač in enakomerno porazdelimo.
Po vrhu nakapamo z malinovo marmelado in jo s hrbtno stranjo noža razmažemo, da dobimo lep vzorec. Postavimo v gladilnik za 4-6 ur.
Postrežemo s svežimi malinami na vrhu!
Pa naj vam tekne in pojejte v miru!